The World At Your Beach Festival 2008                                             Check de video van voorgaande edities!

Introductie
Op zondag 17 augustus 2008 vindt voor de 7e keer het festival The World At Your Beach plaats! Wereldmuziek, theater en andere activiteiten zoals workshops, cabaret en beeldende kunst wisselen elkaar af tijdens dit gratis toegankelijke evenement. Het festival vindt plaats op een nieuwe unieke locatie: De Zandvoortse Boulevard!

Door mooie locaties als deze te combineren met een veelzijdige programmering (artiesten en muziek uit alle windstreken) heeft The World At Your Beach in de afgelopen jaren een eigen identiteit ontwikkeld als multicultureel festival en naamsbekendheid verworven in Noord-Holland en ver daarbuiten.

Doel
De doelstelling van de stichting is om het Badhuisplein, de 'Boulevard de Fauvage' en het Zandvoortse strand voor paviljoens Mango's Beach Bar, Skyline en Bruxelles aan zee, om te bouwen tot een gratis toegankelijk festivalterrein waar kwalitatief hoogstaande theater- en muziekvoorstellingen van groepen met een verschillende (multi)culturele achtergrond te zien zijn.

Markt
Naast het muziek en theater is er ook een markt, hiervoor zijn nog enkele stands beschikbaar. E-mail voor informatie naar info@theworldatyourbeach.nl !!!

Vrijwlligers
Bij het bouwen van een festival zijn vrijwilligers onmisbaar! Wil je mee helpen om The Wold At Your Beach op te bouwen, tijdens de festival dag te runnen, en uiteraard daarna wweer helpen afbreken? Stuur dan een emailtje om je aan te melden naar: info@theworldatyourbeach.nl !!!